Magunkról

2_metalKözel tizenöt éves szakmai múlttal a hátunk mögött, az eddigi tapasztalataink és sikereinktől vezérelve alapítottuk meg az IHFS Solution Informatikai Tanácsadó Korlátolt Felelősségű Társaságot. Cégünk alapvetően ügyfeleink egyedi igényeire szabott informatikai rendszerek bevezetéseire, nagyobb rendszerintegrációs projektek projektmenedzsment és IT szakmai támogatására szakosodott. Szolgáltatási területünk között mind a Pénzügyi szektor mind más tevékenységi körbe tartozó gazdasági társaságok is megtalálhatóak.

Nem egy-egy módszertan vagy informatikai eszköz elkötelezett hívei vagyunk, hanem megtaláljuk ügyfeleinknek a megfelelő megoldásokat, és részt veszünk a céljaik eléréshez szükséges feladatok végrehajtásában, illetve koordináljuk azokat. Az alkalmazandó módszertant és a szükséges informatikai eszközöket mindig a működési környezet és a kiválasztott megoldás alapján határozzuk meg.

Kollégáink informatikai és pénzügyi végzettséggel rendelkező dinamikus és lelkiismeretes szakemberek, akik a pénzügyi szektorban és a szolgáltató iparban szereztek gyakorlati tapasztalatokat az informatika és a projekt menedzsment területén. Bár maga az IHFS Solution Kft. nem tekint hosszú múltra vissza, munkatársaink szakmai elkötelezettsége, tapasztalata és személyisége garancia a kitűzött feladatok sikeres elvégzésére.